28 Ekim 2007

salsa

arkadaşlarla salsa kursuna başladık. sağolsun ulaş süper bir organizasyonla çok iyi bir hoca ve ortam ayarlamış. çağdaş sanat merkezinde alıyoruz derslerimizi. hocamız uğur. çok eğlenceli, içten, keyifle öğretmeye çalışan biri.

her yeni öğrenilen şey gibi "yok yok yapamıyacam ben" depresif halleri yaşamıyor değilim. buna rağmen çok eğlenceli. bu cumartesi dersten sonra dip (kızılayda mithatpaşa caddesi üzerinde) adlı dans bara gittik. ortam eğer izlediyseniz dirty dancing 2 filminde geçen kuba halkının dans ortamlarına benziyor. görseniz herkes ortalıkta döne döne kendi stilinde dans ediyor. çok neşeli ve hareketli bir ortam. fırsatınız olursa bir cumartesi akşamı biranızı orada yudumlayın. hocamız uğur'u böyle bir ortamda dans ederken gördük böylelikle ve kendisine artık "bu alemin kralı" diyeceğiz. biz tüm acemiliğimize rağmen dans ettik ve birşeyler denedik.

hem hareket, hem eğlence, hem muhabbet, hem de estetik arıyorsanız gelin bize katılın.
çok çok teşekkürler ulaş.
ah şu doktorayla ilgilenmekte böyle keyifli olsa.

3 yorum:

oyluuu dedi ki...

salsa inanilmaz erotik bir dansmis, filmlerde izliyorduk gercekten gorundugu gibiymis, barda dans edenlerde de onu goruyorsun, muthis eglenceli ve hareketli, ben de burdan ulasa bu aktiviteye on ayak oldugu icin tesekkur ederim:)
not: barin adi dip degil "deep",
ah ispircim ah:)

cedo dedi ki...

afferin ispir, özendim, saygı duydum:)

yavasyavas dedi ki...

oylum hemen yapıştırmıssın açığı.
gel çağrıcım sen de katıl eğlenceye.